Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Η μητέρα του Γκέντσογλου κατακεραυνώνει την Ηλιάδη

Μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για παράλληλη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με τη Βίκυ Κάβουρα, η μητέρα του ποδοσφαιριστή μίλησε.Η Αγγελική Ηλιάδη υπονόησε ότι ο γιος σας είχε παράλληλη σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα…
«Δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα και δεν τον ρωτάω πια, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ελεύθερος είναι, δεν θα έχει καμία άλλη; Παλιά τού είπα σαν μάνα, επειδή ήταν μικρός και στην αρχή της καριέρας του: “Όποτε θες παντρεύεσαι”. Άφησε πίσω την καριέρα του −είναι καλά αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα− και έμπλεξε με παιδιά. Του είπα πολλές φορές “πρόσεξε”, δεν με άκουσε. Άμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία…».


Δεν τον αγαπούσε, από τη στιγμή που έκαναν μαζί κι ένα παιδί;

«Είχαν ένα παιδί, αλλά αφού δεν τα βρίσκουν… Είναι μακριά ο ένας απ’ τον άλλον. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε ή αν δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα, βιάστηκαν να κάνουν παιδί, τώρα τι φταίει το παιδί το αθώο… Μέσα σε έξι μήνες ήρθε η εγκυμοσύνη, γιατί τόσο βιασύνη; Αυτή ήταν μεγαλύτερη, τώρα μιλάει για το παιδί. Δεν το σκέφτηκε τότε;».

Το εγγόνι σας το βλέπετε;

«Το καλοκαίρι το φέρνει ο Σάββας για 2-3 μέρες. Τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε. Πέρσι δεν το έφερε, δεν του το έδωσε η Αγγελική γιατί νευρίασε. Με τις λόξες της είναι κι αυτή, αν νευριάσει λέει “δεν του δίνω το παιδί”. Αυτή κάνει κουμάντο, όποτε θέλει το δίνει, όποτε θέλει δεν το δίνει…”.