Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Αλέξης Γεωργούλης σε Μάρκο Σεφερλή: Βρήκα το τηλέφωνό σου και θα σε πάρω

Πριν από μερικούς μήνες έγινε ο κακός χαμός με τον Μάρκο Σεφερλή και την ματαίωση του
«Ζητείται Ψεύτης». Γράφτηκαν πολλά τόσο για τον ηθοποιό όσο και για τις Θεατρικές Σκηνές. Τελικά η παράσταση ανέβηκε και την θέση του Μάρκου Σεφερλή προσελήφθη ο Αλέξης Γεωργούλης. Χθες ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και απευθυνόμενος στον Μάρκο Σεφερλή τόνισε πως θέλει να τον πάρει τηλέφωνο και να μιλήσουνε.

«Όσο περνάει ο καιρός περνάνε ακόμα περισσότερα και μαθαίνω και για το παρελθόν περισσότερα και αντιλαμβάνομαι ότι και στο μέλλον υπάρχουν πολλά πράγματα που θα γίνουν και ίσως μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο. Όταν εγώ πήρα την απόφαση δεν ήξερα καν τι συμβαίνει και δεν σχημάτισα και άποψη για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όταν υπάρχουν διαξιφισμοί που πατάνε πάνω σε λάσπες δεν είναι ωραίο να τα επικοινωνείς, ειδικά άμα έχουν περάσει κιόλας. Δεν έχω βρεθεί με τον Μάρκο. Έχω ζητήσει το τηλέφωνό του για να τον πάρω και να συζητήσουμε για να μην φαίνεται ότι… φύγε εσύ, έλα εσύ και σαν να τον παραγκωνίζω, που δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αλλά λόγω του όλου ντόρου και ίσως και της αρνητικής ενέργειας που μπορεί να υπάρχει, θα του μιλήσω κάποια στιγμή, πριν την πρεμιέρα. Ελπίζω να θέλει να μου μιλήσει κι αυτός.

Άκουσα αυτά που είπε ο Παρτσαλάκης, αλλά δεν το έχω συζητήσει μαζί του για ποιο λόγο αυτή η επίθεση μετά από τόσο καιρό. Θα ήθελα να έχω καλύτερη σχέση, επαφή με τον Μάρκο γιατί τον έχω ακούσει τόσες φορές, τόσα χρόνια και δεν τον έχω γνωρίσει. Θα ήθελα να τον γνωρίσω, να τον δω πώς είναι από κοντά και να μιλήσουμε. Αν μας ακούει ο Μάρκος να ξέρει ότι συνάντησα κάποιον από τους συνεργάτες του και πήρα το τηλέφωνό σου, θα σε πάρω τηλέφωνο, αλλιώς πάρε με εσύ άμα μπορείς να βρεις το δικό μου τηλέφωνο», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.