Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Στενή συγγενής γνωστού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η μία εκ των δύο νεκρών υπαλλήλων!

Η ανείπωτη τραγωδία με την έκρηξη σε ταβέρνα της Καλαμάτας το βράδυ του Σαββάτου, που η πόλη γιόρταζε την πολιούχο της
Υπαπαντή, στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Από την κουζίνα ανασύρθηκαν νεκρές η 53χρονη ιδιοκτήτρια, μια 50χρονη εργαζόμενη στην κουζίνα και μια ακόμη 46χρονη εργαζόμενη, μητέρα τεσσάρων κοριτσιών. Ο ιδιοκτήτης και μια 27χρονη εργαζόμενη βγαίνουν από την ταβέρνα με εγκαύματα μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Η μία από τις δύο υπαλλήλους, που είναι εξαδέλφη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστού διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, έκανε το πρώτο της μεροκάματο στην ταβέρνα. Είχε πιάσει δουλειά για να βγάλει χρήματα για την οικογένειά της και βρέθηκε στην κουζίνα, την ώρα της έκρηξης.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν την πυροδότηση του αερίου της φιάλης γκαζιού στην κουζίνα του εστιατορίου, την οποία συνόδευσε ένας τρομακτικός ήχος και οι φωνές των θαμώνων του καταστήματος, που είδαν τεράστιες φλόγες να έχουν καλύψει την κουζίνα και να ξεπηδούν μέχρι την είσοδο της ταβέρνας.

Ένοικος υπερκείμενου διαμερίσματος περιγράφει ότι έγινε μπλακ άουτ και όλοι πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο, όπου είδαν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να προσπαθεί να ανοίξει τρύπα στον τοίχο για να σώσει την γυναίκα του και τις δύο υπαλλήλους, οι οποίες όμως βρήκαν φρικτό θάνατο στις φλόγες. Ο ίδιος έχει υποστεί εγκαύματα και βαρύ σοκ!


Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και ο πατέρας τους, βρίσκονται τα δύο κορίτσια της οικογένειας του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, που ειδοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου να κατεβούν στην Καλαμάτα, από την Αθήνα όπου ζουν, χωρίς να γνωρίζουν την τραγική είδηση του θανάτου της μητέρας τους.