Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Ένας Βρετανός ισχυρίζεται ότι είναι ο κρυφός γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα

«Η γιαγιά μου δεν μου το είχε υπαινιχθεί, μου το είχε πει ξεκάθαρα» υποστηρίζει ο Σάιμον

Άνω-κάτω το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με αφορμή τους ισχυρισμούς ενός 52χρονου Βρετανού ότι είναι ο καρπός του έρωτα του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον Σάιμον Ντοράντε Ντέι, φέρεται να έχει αποκτήσει παιδί σε νεαρή ηλικία: όταν ο Κάρολος ήταν 17 και η Καμίλα 18 ετών.

Ο Βρετανός Σάιμον γεννήθηκε στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πόρτσμουθ, τον Απρίλιο του 1966. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, τον υιοθέτησαν η Κάρεν και ο Ντέιβιντ Ντέι. Οι γονείς της Κάρεν Ντέι ανήκαν στο βασιλικό προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

«Η γιαγιά μου δεν μου το είχε υπαινιχθεί, μου το είχε πει ξεκάθαρα», υποστηρίζει ο Σάιμον σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Αυστραλίας.Ο 52χρονος Βρετανός είναι πατέρας εννέα παιδιών και σήμερα ζει στην Κουινσλάνδη της Αυστραλίας.

Πιστεύει ότι η πριγκίπισσα Νταιάνα γνώριζε την ύπαρξή του και ήταν έτοιμη να βγάλει το θέμα στη φόρα.

«Την εποχή εκείνη υπήρχαν έντονες φήμες γύρω από τη βασιλική οικογένεια και η ύπαρξή μου ήταν μια από αυτές. Νομίζω ότι η πριγκίπισσα Νταιάνα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε ψάξει και είχε λάβει απαντήσεις για πολλά πράγματα, ένιωθε αδικημένη και ήταν έτοιμη να τα δημοσιοποιήσει όλα», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό της Αυστραλίας «New Idea».

Ο Σάιμον επιδεικνύει μία σειρά δικών του φωτογραφιών σε αντιπαράθεση με άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες, κατά τον ίδιο, αποδεικνύουν την εντυπωσιακή τους ομοιότητα.Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι εντυπωσιακή η ομοιότητά του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Στη «Γιορτή της Μητέρας» ανέβασε στο Facebook μια φωτoγραφία του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ευτυχισμένη γιορτή της Μητέρας. Πάντα νιώθω δύσκολα αυτή τη μέρα, είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε γιατί. Είναι λυπηρό, αλλά το μοναδικό πράγμα που κληρονόμησα από την μητέρα μου, εκτός από τα μαλλιά μου, είναι η επιθετική αποφασιστικότητά μου να παλεύω μέχρι τέλους».

Ο ίδιος, δεν αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, ωστόσο είναι κάτι που φυσικά αρνείται η βρετανική βασιλική οικογένεια.