Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Σπιτικό δυναμωτικό σιρόπι για την ενίσχυσης του οργανισμού


Θα χρειαστείτε:

1 ποτήρι ΚΑΣΤΑΝΑ: Αφομοιώσιμη πρωτεΐνη – ωμέγα 3 λιπαρά – ασβέστιο – μαγνήσιο – φώσφορο – σίδηρο – νάτριο – κάλιο – βιταμίνες Β1, Β2.

Περιέχει ισχυρά λιποδιαλυτικά και δυναμωτικά για όλα τα παιδιά. Ομαλοποιούν το νευρικό σύστημα και ισχυροποιούν το καρδιαγγειακό. Βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου, δυναμώνει την όραση, τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα.

1 ποτήρι ΚΑΡΎΔΙΑ: Πρωτεΐνη – ωμέγα 3 – σύμπλεγμα βιταμινών Β – βιταμίνη Ε – ασβέστιο – μαγνήσιο – σίδηρο – ψευδάργυρο


Περιέχει Σπλαχνικό καρπό, που καθαρίζει όλα τα όργανα. Δυναμώνει την μνήμη, βοηθά στην ανδρική ανικανότητα, δυναμώνει τα παιδιά στην εγκεφαλική λειτουργία και μαθησιακή αντίληψη, καθαρίζει το έντερο και χαρίζει έναν καλό ύπνο.

1 ποτήρι ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ (αποξηραμένα): όλα τα παραπάνω + βιταμίνη Α – βιταμίνη Κ – φυλλικό οξύ – χαλκό – σελήνιο – οργανικό θείο (αντι αλλεργικό).

Καθαρίζει το έντερο, δυναμώνει τα οστά, θεραπεύει την αναιμία.

1 ποτήρι ΤΖΙΤΖΙΦΑ (φρέσκα ή αποξηραμένα): Φλαβονοειδή, σαπωνίνες, βιταμίνη C.

Περιέχει αποχρεμπτικό και καθαριστικό για τους πνεύμονες. Θεραπεύει όλες τις δερματικές παθήσεις. Εικάζεται οτι θεραπεύει και την Λεύκη.

1 ποτήρι ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ (αποξηραμένοι): όλα όσα περιέχουν τα προηγούμενα + βιταμίνη Β6.

Οι χουρμάδες θεραπεύουν όλα τα προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και ομαλοποιούν την λειτουργία, κυρίως του εντέρου.

1. ποτήρι ΒΕΡΙΚΟΚΑ (αποξηραμένα): Περιέχει μεγάλες ποσότητες από α-β καροτενιο, ξανθίνη και λουτείνη, βιταμίνη C.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράστε τα όλα μαζί σε μια κατσαρόλα με το 3/πλάσιο νερό, για 1/2 ώρα σε μέτρια φωτιά.
Στραγγίστε καλά καλά και ενώστε το ζουμί όλο με την ανάλογη ποσότητα μελιού. Ρίξτε στο τέλος και τον χυμό ενός λεμονιού και εμφιαλώστε σε αποστειρωμένα μπουκάλια, που θα διατηρούνται στο ψυγείο.

Μία με δύο κουταλιές την ημέρα θα σας δώσουν όλα τα παραπάνω ωφέλιμα στοιχεία, ενέργεια και θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας ώστε να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες τις καθημερινότητας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!