Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Ο Εφιάλτης Της Αγγελικής Ηλιάδη. Ο Διαγνωσμένος Όγκος Και Η Επέμβαση!

Με μια δύσκολη κατάσταση ήρθε αντιμέτωπη η Αγγελική-Κούλα- Ηλιάδη.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια διαγνώστηκε με όγκο στην γεννετήσια ζώνη της και χθες προχώρησε σε επέμβαση για την αφαίρεσή του.

Για το γεγονός μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γιατρό μου Μαρία Φιωτάκη και σε όλους τους υπέροχους γιατρούς στο Ιασώ… τέλος καλό!»

Στην συνέχεια δημοσίευσε μια δεύτερη ιστορία στην οποία αναφέρει: «Όταν ακούς για όγκο… η πρώτη σκέψη είναι… δεν είναι… δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς γιατί σε καταβάλει ο φόβος… ο φόβος για το χειρότερο… χιλιάδες γυναίκες το χουν περάσει και θα το περάσουν… και σίγουρα θα το ξεπεράσουν! γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα του κόσμου… τα πιο γενναία! είμαστε πολύ ξεχωριστές! Να το θυμάστε κορίτσια μου ότι κι αν προκύψει στο μέλλον… τα πάντα ξεπερνιούνται! Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τα μηνύματά σας… να θυμάστε… στα δύσκολα μια προσευχή και ελπίδα είναι η πιο ισχυρή βοήθεια για τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και για να βοηθήσουμε τους άλλους! Σας αγαπώ».

Τώρα πέρα απο την κριτική που άλλες φορές είναι ζόρικη για τις επιλογές της οφείλουμε να σεβαστούμε την περιπέτειά της και να της ευχηθώ προσωπικά τα ειλικρινή περαστικά μου.