Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Στα δικαστήρια για χρέη ο Γρηγόρης Γκουντάρας!

Στα δικαστήρια προσέφυγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για χρέη ύψους 50.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso ο γνωστός παρουσιαστής αναγκάστηκε να ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που δάνεισε πριν από οχτώ χρόνια στον θανόντα και το οποίο δεν πήρε ποτέ πίσω, αφού πέθανε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα μετά τον θάνατο του δανειζόμενου και μη έχοντας άλλον τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατέθεσε σε βάρος του κληρονόμου του αγωγή, η οποία συζητήθηκε πριν από λίγες ημέρες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.


Όπως εξηγεί στο σχετικό δικόγραφο, η αρχική σύμβαση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε «άτοκο δάνειο, ύψους 50.000 ευρώ για την εξασφάλιση του οποίου είχαν εκδοθεί δύο επιταγές εις διαταγήν μου, ενώ παράλληλα είχε συμφωνήσει στην εμπρόθεσμη και ολοκληρωτική αποπληρωμή του ως άνω κεφάλαίου, τόκους και έξοδα, καθώς και την εν συνόλω καλόπιστη εκπλήρωση της παροχής».


Όμως όπως αποκαλύπτει στην αγωγή του ο ενάγων παρουσιαστής, «ο δανειζόμενος δεν είχε ουδέποτε καταβάλει ούτε ένα ευρώ», προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτησή του.