Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου.Η Μαίρη Χρονοπούλου χάρισε το σπίτι της στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.
Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου, αποφάσισε να παραχωρήσει το σπίτι της στην Παιανία για τους σκοπούς του οργανισμού «Χαμόγελό του Παδιού», υπό την προϋπόθεση να μπορεί να μένει σε αυτό μέχρι να φύγει από τη ζωή.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο ιδρυτής του «Χαμόγελου» δήλωσε συγκινημένος από την πράξη της ηθοποιού και μίλησε για τη φιλία που τους συνδέει.

«Με τη Μαίρη μας συνδέει μια διαχρονική σχέση, που βασίζεται στην αληθινή αγάπη και την εκτίμηση», δήλωσε στην «Espresso» ο ιδρυτής του Χαμόγελου του Παδιού.

«Δεν είναι η υλική αξία του σπιτιού αλλά η κατάθεση ψυχής και οι μνήμες της Μαίρης προς το Χαμόγελο και γι αυτό την ευχαριστούμε πολύ. Είναι μια ηθική και πολιτική προσφορά και θα πρέπει να σας πω ότι το σπίτι θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή ως μουσείο της Μαίρης Χρονοπούλου»
, προσθέτει. «Στο κτήμα θα απασχολούνται σιγά σιγά τα παιδιά με διάφορες καλλιέργειες και ζωάκια και αν το επιτρέπει το μέρος θα βάλουμε και κάποια λυόμενα για να μένουν», αποκάλυψε ο Κώστας Γιαννόπουλος.