Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Συγκλονιστικές εξελίξεις έχουν προκύψει αναφορικά με τη δίκη της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Συγκλονιστικές εξελίξεις έχουν προκύψει αναφορικά με τη δίκη της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.


Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου κι αποκάλυψε με τι ποινές κινδυνεύουν οι δύο φερόμενοι ως δολοφόνοι της!


«Την εβδομάδα διαρρέουν επιλεκτικά κάποια στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν κλίμα και να επηρεάσουν ανθρώπους που δεν γνωρίζουν νομικά. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν δυο αδικήματα. Το ένα αδίκημα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση που πραγματοποιήθηκε από τους δυο δράστες, πετώντας το κορίτσι ζωντανό στην θάλασσα όπου πνίγηκε μετά από ώρες. Και το δεύτερο αδίκημα είναι του βιασμού, με δυο διαφορετικούς τρόπους που είναι από κοινού και στους δυο. Οι απειλούμενες ποινές και για τους δυο είναι ισόβια κάθειρξη γιατί είναι ανθρωποκτονία και 20 χρόνια για τον βιασμό.

Εμείς παρακολουθούμε την υπόθεση κι ελπίζω να μην έρθουμε στην δύσκολη θέση και να ζητήσουμε από τον Άρειο Πάγο αλλαγή της έδρας του δικαστηρίου. Είμαι σαφής και το λέω αυτό γιατί η υπόθεση αυτή θα εκδικαστεί είτε στην Ρόδο είτε στην Κω. Η κοινωνία είναι μικρή και βεβαίως έχω δει πως αντέδρασε όταν έγινε το έγκλημα, αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, για διάφορα εγκλήματα στην περιφέρεια. Σας λέω ότι εμείς το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αν δούμε τα πράγματα ότι ξεφεύγουμε» είπε ο ποινικολόγος.