Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Ρόδο: Σε απομόνωση στις φυλακές ο 21χρονος για να μην τον... δείρουν!

Ο ξυλοδαρμός του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα, σήμανε συναγερμό και στις φυλακές Γρεβενών. Το σχέδιο για να μην επαναληφθούν ανάλογες εικόνες...


Έντονο προβληματισμό για τις συνθήκες κράτησης του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, ήρθε να προκαλέσει στη διεύθυνση και στο προσωπικό των φυλακών Γρεβενών το περιστατικό ξυλοδαρμού του έτερου κατηγορούμενου στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αυλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος ακόμη δεν έχει μεταφερθεί στο Φελλί Γρεβενών, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών, ακόμη και ωρών.

Η διεύθυνση των φυλακών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη λάβει έκτακτα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μη συμβεί ανάλογο περιστατικό ξυλοδαρμού, ειδικά μάλιστα, μετά την έκταση που έχει λάβει η εν λόγω υπόθεση.

Ο 21χρονος κατηγορούμενος θα παραμείνει για αρκετές ημέρες (ίσως και περισσότερο) σε ειδικό κελί των φυλακών, σχεδόν απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους, ενώ ήδη έχουν δοθεί αυστηρές εντολές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα.