Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου! Tα τηλεφωνήματα που... Θρίλερ για γερά νεύρα!

Βασικός μάρτυρας  που η πλευρά της οικογένειας του θύματος πιστεύει πως έχει εμπλοκή στο
θρίλερ, εμφανίστηκε στο δικαστήριο αφού είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του και συνελήφθη με την κατηγορία της ψευδορκίας και αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νέου, Νίκος Ρουσσόπουλος βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Οι τηλεφωνικές συνομιλίες που υπάρχουν στη δικογραφία και που ήταν στην διάθεση των Αρχών από την πρώτη μέρα, ανέδειξαν όπως φάνηκε από την έρευνα του Καναδού που πρόβαλε το «Τούνελ», μια πρώτη ομάδα του εγκέφαλου που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι ήλπιζαν σε μια τυπική δίκη στο Εφετείο. Δυστυχώς γι αυτούς, το δικαστήριο έχει πολύ καλή γνώση της δικογραφίας , την έχει μελετήσει καλά και ψάχνει την υπόθεση σε βάθος.Θεωρώ πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον μάρτυρα που κατηγορήθηκε για ψευδορκία, έχουμε ζητήσει να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις. Θα κληθούν κι άλλοι μάρτυρες που προέκυψαν από την κατάθεση του προηγούμενου.

Αναμένουμε να εμφανιστούν και εκείνοι που ενώ υπηρετούν σε νευραλγικά πόστα στην Αστυνομία, φοβούνται την …«αιμοσταγή» μητέρα του Μάριου.


Υπήρξαν πολλά κενά στην έρευνα και αν δεν είχε βρεθεί από την εκπομπή σας το αίμα στο αμάξι του θύματος, θα μιλούσαμε για άλλη ποινική μεταχείριση. Αν πηγαίναμε με τη δικογραφία της Αστυνομίας στην συγκεκριμένη υπόθεση, ο βασικός κατηγορούμενος σήμερα θα έπινε αμέριμνα τον καφέ του σε κάποια πλατεία.

Το δικαστήριο θέλει να βρει την αλήθεια. Η δικαίωση για τη μητέρα του Μάριου και τους συγγενείς θα είναι να εντοπιστούν πλέον τα υπολείμματα της σορού του άτυχου νέου…».