Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Νέα τροπή για τη δολοφονία στη Βούλα: Ο μάρτυρας-κλειδί που αναμένεται να «ρίξει» φως στην υπόθεση

Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία με τις αρχές να εξετάζουν το
ενδεχόμενο η αιτία του θανάτου του να είναι η εμπλοκή σε κυκλώματα παράνομου στοιχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα μ το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ανοικτό φαίνεται πως είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μακρής να εκτελέστηκε λόγω κακών χειρισμών ή μη τήρησης κάποιας συμφωνίας με βαρόνους του στοιχήματος.

Το παραπάνω έχει προκύψει από όσα παραθέτει άνθρωπος-κλειδί που φέρεται να γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα κληθεί να καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, καλούνται να καταθέσουν κι άλλα άτομα που κινούνται στον χώρο του στοιχήματος γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, τα έσοδα από το παράνομο στοίχημα υπολογίζεται να ξεπερνούν αυτή τη στιγμή έσοδα που προκύπτουν από δραστηριότητες όπως το εμπόριο ναρκωτικών ή όπλων, ενώ συχνά αποτελεί πρακτική για ξέπλυμα χρήματος που προκύπτει από εμπόριο ναρκωτικών ή άλλες άνομες δραστηριότητες.

Παράλληλα, τις σχέσεις που φημολογείται πως είχε ο επιχειρηματίας με τον επίσης δολοφονημένο πρώην ΕΚΑΜιτη ερευνούν πλέον οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας μέσω της εταιρείας του σχεδίαζε, στο παρελθόν, την επέκτασή του στη νύχτα της Μυκόνου, χρησιμοποιώντας ως βοήθεια τις πολλές και υψηλές διασυνδέσεις που είχε ο δολοφονημένος πρώην αστυνομικός.