Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Βικτώρια Καρύδα: "Ο βασιλιάς μου...αχ γιατί σε φάγανε!" - Γιατί τον αποκαλούσε έτσι;

Η μεγάλη αδυναμία της Καρύδα!"Ο Γιάννης για τη Βικτώρια ήταν όλη της η ζωή..."

Έτσι φέρεται να υποστηρίζει, οικείο της πρόσωπο λίγο μετά τη δολοφονία του!

Λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό βίντεο, που σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του, ακούγεται δυνατά να σπαράζει λέγοντας:" Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου… Αχ! γιατί σε φάγανε;"


Ο χρόνος για το μοντέλο και παίκτρια του My Style Rocks, σταμάτησε εκεί, λίγα λεπτά μετά την είδηση πως ο άντρας της ζωής της, ο βασιλιάς της δεν ζει πλέον και πως τώρα η μόνη της παρηγοριά είναι τα δυο ανήλικα παιδιά τους!"Ο βασιλιάς της", ο άντρας της ζωής της, ο έρωτας της, όπως τον αποκαλούσε ήταν για εκείνη τα πάντα! Για αυτήν ήταν ο βασιλιάς που της παρείχε τα πάντα, αγάπη, έρωτα, οικογένεια, άνετη ζωή, για εκείνη ήταν το στήριγμά του, η δύναμή του σε όλα, η γυναίκα που του χάρισε δυο υπέροχα παιδιά!

Όσοι τους είχαν ζήσει, αναφέρουν πως την είχε κορώνα στο κεφάλι του, ήταν η γυναίκα που ήθελα πάντα να έχει δίπλα του και εκείνη με τη σειρά της, βίωνε την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του! Τα σχέδιά τους για ένα ακόμα παιδί, δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ, ο βασιλιάς της όπως τον αποκαλούσε "έσβησε" για πάντα και μαζί τα όνειρά της...