Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Θρήνος για τα τρία 15χρονα αγόρια που σκοτώθηκαν στην Κυπαρισσία

«Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά» δήλωσε σοκαρισμένος ο διευθυντής του σχολείου τους


Τα τρία αγόρια, ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Σήμερα είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο  ενός εκ των τριών πατεράδων. Έξω από την Κυπαρισσία, όμως, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό και τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή.Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Για να απεγκλωβισθούν τα θύματα χρειάσθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική, που ανέσυρε νεκρά τα δύο αγόρια και σοβαρά τραυματισμένο το τρίτο, το οποίο εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ανήλικος οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στο δρόμο προς τα Φιλιατρά, που έχει πολλά «δύσκολα» σημεία.  Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στην παρέα επρόκειτο να βρίσκεται και ένας ακόμη συμμαθητής των τριών αγοριών, που όμως, την τελευταία στιγμή δεν έφυγε μαζί τους από το σχολείο, υπολογίζοντας ότι είχε πολλές απουσίες.


Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά θεωρούνταν ταλέντα για την ηλικία τους.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.


«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.