Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Νίκος Ευαγγελάτος: Ένα παλάτι αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Λατρεύει την γυναίκα του ο Νίκος Ευαγγελάτος και θα έκανε τα πάντα για εκείνη! Το ζευγάρι όταν παντρεύτηκε αρχικά έμενε στην
Βούλα, μέχρι την στιγμή που ο παρουσιαστής πήρε την απόφαση να χαρίσει στην Τατιάνα Στεφανίδου ένα παλάτι αξίας 1,500.000 ευρώ στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Y.Γ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΗΓΗ

Μάλιστα όταν το ζευγάρι πήρε την μεγάλο απόφαση είχε δώσει και συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό της εποχής αλλά και είχε φωτογραφηθεί στο σπίτι τους στην Κηφισιά που θα ζήλευε μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ!

Δείτε τα τότε πρωτοσέλιδα του τύπου:Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο οίκημα θεωρείται φιλέτο αφού βρίσκεται στην καλύτερη και πιο ακριβή περιοχή της Κηφισιάς.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η Τατιάνα. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για παιδιά, καθώς αποτελείται από τεράστια άνετα ενώ, όπως μεταφέρει στο Athensmagazine.gr πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, το ευρύχωρο σαλόνι είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Αποτελείται συνολικά 330 τ.μ. τα 150 τ.μ. που υπολείπονται έχουν αξιοποιηθεί ως αποθηκευτικοί χώροι και γκαράζ.Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, η τραπεζαρία, αλλά και το σαλόνι, όπου και περνά τις περισσότερες ώρες η οικογένεια. Για την ακρίβεια η Τατιάνα λατρεύει να «χουχουλιάζει» στον καναπέ πίνοντας τον καφέ της και απολαμβάνοντας ταινίες. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι το αγαπημένο χρώμα τα έπιπλα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal.

Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα δωμάτια των παιδιών, καθώς και το δωμάτιο της νταντάς, ενώ στον δεύτερο βρίσκεται η ομολογουμένως εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Φυσικά από τον συγκεκριμένο όροφο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γραφεία τους, αφού και οι δυο έχουν πάθος με τη δουλειά τους. Οι κουρτίνες είναι φτιαγμένες από τα πιο ακριβά υφάσματα, ενώ στους τοίχους δεσπόζουν πίνακες και κάδρα. Σχεδόν σε κάθε γωνιά υπάρχουν αναμνηστικά από τα ταξίδια του ζευγαριού τα οποία έχουν μεγάλη υλική αλλά και συναισθηματική αξία. Από το σπίτι δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τεράστιο ολόλευκο τζάκι γύρω από το οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια τις κρύες μέρες του χειμώνα.


Η μεζονέτα περιβάλλεται από κήπο, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες φρόντισε η παρουσιάστρια μαζί με τον Ευαγγελάτο. Τα πλατάνια που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του οικήματος είναι μερικά μόνο από τα δέντρα που έχουν ομορφύνει τα 450 τ.μ εξωτερικού χώρου.

Y.Γ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΗΓΗ