Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη:"Εγώ είδα τους δολοφόνους της!" H μαρτυρία που ανατρέπει τα πάντα!

Η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχει κλείσει ακόμα και στο φως έρχονται νέα στοιχεία, καθώς μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ποιοι σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του  λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, ένας άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως είδε τη στιγμή της δολοφονίας, αλλά λίγα 24ωρα αργότερα άλλαξε την κατάθεσή του.

Όταν κλήθηκε από τον εισαγγελέα, είπε ότι φοβάται για τη ζωή του και περιέγραψε τι είδε στην παραλία Φώτμου. «Είδα τη γυναίκα να καβγαδίζει αρχικά με έναν άνδρα. Από τα όσα έλεγαν κατάλαβα ότι τον γνώριζε καλά. Ξαφνικά είδα άλλους δυο άντρες να την πιάνουν. Φώναζε να την αφήσουν. Τότε εκείνοι την έβαλαν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήμουν πολύ κοντά για να δω τι ακριβώς έκαναν. Άκουγα μόνο φωνές», είπε.

Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αποκλειστικά οικονομικό,  Εκείνοι που την παρέσυραν στο ραντεβού θανάτου γνώριζαν- από στενό φιλικό της πρόσωπο- ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε πάρει μεγάλο ποσό από την πώληση χωραφιού και της ζητούσαν 75.000 ευρώ. Οι αρχές προσπαθούν να «δέσουν» τους υπόπτους από μαρτυρίες και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών, ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας θα ζητήσουν να καταθέσουν εκ νέου συγγενικά πρόσωπα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.