Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ - Επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν περιμένουν το πρώτο τους παιδί την προσεχή άνοιξη, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.


«Οι Αυτού Υψηλότητες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019. Το ζευγάρι έχει εκτιμήσει όλη την υποστήριξη που έχει λάβει από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από τον γάμο του τον Μάιο και είναι ευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν αυτά τα χαρμόσυνα νέα με το κοινό».


Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Δούκισσας είχαν πυκνώσει τελευταία. Αφορμές τόσο η εμφάνιση στον γάμο της Ευγενίας με το ριχτό πανωφόρι, όσο και η ανακοίνωση ότι η Μαρκλ δεν θα συμμετείχε σε μια αναρρίχηση στη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον είπε πως η μητέρα της Μέγκαν είναι ενθουσιασμένη με την είδηση: «Η κυρία Ράγκλαντ είναι πολύ χαρούμενη με αυτά τα υπέροχα νέα και ανυπομονεί για το πρώτο της εγγόνι».

Βασιλικές πηγές έχουν πει πως η Ντόρια μπορεί να μετακομίσει στο Λονδίνο από τις ΗΠΑ για να  βοηθήσει στην ανατροφή του παιδιού, καθώς η Μέγκαν δεν θέλει να προσλάβει νταντά. Όταν το παιδί έρθει στον κόσμο, θα είναι το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.