Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Είναι ένα εύκολο και γευστικό πιάτο Χέλια το πεντανόστιμο φαγητό του Μεσολογγίου!!

Υλικά


2 χέλια χοντρά (1 κιλό περίπου)
1 ματσάκι άνιθο
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα
Αλάτι, πιπέρι, λάδι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα χέλια και τα περνάμε με χοντρό αλάτι.
Στη συνέχεια πλένουμε τα χέλια, τα χαράζουμε και τα τοποθετούμε γύρω γύρω στο ταψί.
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο και τα κρεμμυδάκια και τα ρίχνουμε απο πάνω.
Βαζουμε αλάτι, πιπερι, νερό και λίγο λάδι.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο ώρα περίπου.
Οταν πάρει ροδαλό χρώμα το βγάζουμε.