Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Δηλώσεις φωτιά από την πρώην σύζυγο του Βο - Τον αδειάζει κανονικά!

Δηλώσεις φωτιά


Η Έλενα Αρμάο κάνει μία συγκλονιστική εξομολόγηση  και το μόνο σίγουρο είναι πως τα όσα είπε θα συζητηθούν!

Η ίδια αποκλειστικά  αναφέρεται στη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής της, την κόρη της Ρενάτα, παραδέχεται για πρώτη φορά πως ένα τρίτο πρόσωπο χάλασε τον γάμο της με τον Bo ή Μπάμπη όπως τον φωνάζει ακόμα, και τον αδειάζει κανονικά!

Πώς γνωριστήκατε με τον Bo;

Μία μέρα πριν τον γνωρίσω τον είδα στην τηλεόραση, μιλούσα στο τηλέφωνο με την παιδική μου φίλη και της είπα «αυτός είναι ο άντρας μου». Την επόμενη μέρα γνωριστήκαμε από μία κοινή μας φίλη, τη Θεανώ Τσαουσάκη, και εννοείται πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο γάμος σας δεν είχε ευτυχή κατάληξη...

Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω, όμως δεν είχα επιλογή. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και όταν βλέπεις πως σου βγαίνει αλλιώς ένας άνθρωπος που τον είχες διαφορετικά πλασμένο στα μάτια σου, κλονίζεσαι. Όταν έρχεται η επιτυχία, σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Από πολύ μικρή έλεγα πως όταν ξεκινήσω κάτι, θέλω να έχω ανθρώπους μου να με κρατάνε ισορροπημένη. Εάν δεν το έχεις αυτό, είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις. O Μπάμπης τότε βρέθηκε σε μία κατάσταση που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Παρασύρθηκε δημιουργώντας μία άλλη σχέση με ένα άτομο που ήταν σε πιο προνομιούχα θέση απ’ ό,τι εγώ τότε.

Σε απάτησε;
Φυσικά και με απάτησε.

Πώς το έμαθες;

Το είδα, δεν το έμαθα. Δεν τον έπιασα στο κρεβάτι, αλλά δεν χρειάζεται από τη στιγμή που βλέπεις ότι έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία έβλεπα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ, γιατί δουλεύαμε στο ίδιο σχήμα. Εμφανίζονταν μπροστά μου κανονικά σαν σχέση. Δεν θεωρώ φυσιολογικό δύο άνθρωποι να είναι τόσο κοντά και να βρίσκονται συνέχεια μαζί όταν ο ένας από αυτούς είναι παντρεμένος και ο άλλος έχει σχέση.

Όταν του το είπες τι σου απάντησε, ότι είναι όλα στο μυαλό σου;
Ναι. Ο Μπάμπης ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι υπήρχε σχέση, αλλά πόσο κακό, άκομψο και άνανδρο είναι να μην το ξεστομίζεις, ενώ με τις πράξεις σου να το δείχνεις... Βλέπεις τον άνθρωπό σου μαζί με το άτομο με το οποίο έχει συμβεί ό,τι έχει συμβεί και σε βγάζει παρανοϊκό, σου λέει «με έχεις δει στο κρεβάτι;».

Θες να μου πεις με ποια ήταν;

Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ένα άτομο που δεν θα ήθελα ποτέ να του κάνω κακό, αν και εκείνο μπήκε σε μία σχέση και την κατέστρεψε.


Βλέποντάς τον να δηλώνει ότι δεν έγινε τίποτα, νιώθεις προσβεβλημένη;
Φυσικά, και γι’ αυτό βάζω τα πράγματα στη θέση τους, αλλά δεν το προχωράω παραπέρα.

Άκουσα ότι ο γάμος σας δεν δηλώθηκε, ισχύει;
Ισχύει, και η έκπληξή μου ήταν μεγάλη γιατί όταν ζήτησα το διαζύγιο, μου ήρθε το χαρτί του γάμου στα χέρια μου και το έχω ακόμα.

Δηλαδή διαζύγιο δεν έχετε πάρει;

Δεν υφίσταται διαζύγιο, από τη στιγμή που ο γάμος δεν έχει δηλωθεί είναι άκυρος. Δεν ήταν εύκολο να το αντιληφθώ, γιατί είχαμε κοινή δήλωση και δήλωνα παντρεμένη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Είναι σοκαριστικό να έχεις περάσει όλα αυτά, να ζητάς διαζύγιο και να σου έρχεται στο σπίτι το χαρτί του γάμου. Δεν έχεις όμως τη συγκεκριμένη στιγμή το σθένος για να μπεις στη διαδικασία. Ό,τι έγινε, έγινε.