Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Αυτο ειναι το φιναλε της παρθενας ζωης

 Πώς θα ολοκληρωθεί άραγε η «Παρθένα Ζωή»; Ποιος άντρας θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της Ζωής;
Ο Μάκης, ο Παύλος ή μήπως ένας νέος άντρας που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του παιδιού της; Η συνέχεια στις γραμμές που ακολουθούν…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Ζωή, αφού θα ταλαιπωρηθεί πολύ με τα αισθηματικά της, θα καταφέρει τελικά να ευτυχήσει στη ζωή της. Αυτό θα συμβεί όταν θα καταλάβει ότι ο άντρας που αγαπά και στον οποίο θέλει να δοθεί αποκλειστικά δεν είναι άλλος από τον πατέρα του παιδιού της, που ακόμα αγνοεί φυσικά την ταυτότητά του και δεν είναι άλλος από τον Αρη. Φυσικά, ο ίδιος ποτέ δεν έπαψε να την έλκει συναισθηματικά και να τον έλκει αλλά από τη στιγμή που εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα, η ίδια ούτε σαν υποψία δεν άφηνε να περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό της. Οι αποκαλύψεις για την πατρότητα του παιδιού της θα επισπεύσουν ωστόσο την κατάσταση και ο Αρης θα συνειδητοποιήσει ότι έχει δικό του παιδί – από τη στιγμή που το σπέρμα του όχι μόνο δεν καταστράφηκε όπως του είπαν κάποια στιγμή αλλά έχει εμφυτευτεί στη μήτρα της Ζωής.

Διαβάστε παρακάτω…


Η χαρά του θα είναι τόσο μεγάλη που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά του για τη Ζωή και θα παραδεχτεί αυτό που ήξερε από την πρώτη μέρα που τη γνώρισε: ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Οι δυο τους, αφού θα περάσει η σχέση τους μέσα από 40 κύματα, θα καταφέρουν στο τέλος να είναι μαζί. Εχοντας στην αγκαλιά τους το παιδί τους θα ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δίπλα τους θα είναι και όλοι οι φίλοι και συγγενείς τους, ενώ ο Βίκτωρας θα οδηγηθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα για όσα έκανε τόσο στον ίδιο τον Αρη όσο και στους γύρω του. Το φινάλε της σειράς θα γραφτεί με το ζευγάρι σε προχωρημένη ηλικία να αναπολεί το γάμο του και να σκέφτεται τις ευτυχισμένες στιγμές του.