Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντα έντονα φωσφοριζέ ρούχα

«Πρέπει να ξεχωρίζει για να μπορούν οι άνθρωποι να την βλέπουν», είπε η νύφη της Σόφι

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένα από τα πιο διάσημα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα του πλανήτη και κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης. H 90χρονη γαλαζοαίματη προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στρέφει τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων πάνω της με τα έντονα και φωσφορικά ρούχα που επιλέγει να φορά σε επίσημες εμφανίσεις της.

Η αλήθεια είναι πως σπανίως έχουμε δει τη γιαγιά του Γουίλιαμ και του Χάρι με κάτι σκούρο ή κάτι παστέλ και ανοιχτόχρωμο. Στην γκαρνταρόμπα της θα βρεις σύνολα σε έντονα μπλε ηλεκτρίκ, φούξια, πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα και γενικά όποιο χρώμα επιλέγει είναι στον πιο έντονο τόνο.

Ο λόγος που επιλέγει έντονα χρώματα δεν είναι ούτε στιλιστικός αλλά ούτε και θέμα βασιλικού πρωτοκόλλου. Είναι απλά για να ξεχωρίζει. «Πρέπει να ξεχωρίζει για να μπορούν οι άνθρωποι να την βλέπουν», είπε η νύφη της Σόφι μιλώντας σε ένα ντοκιμαντέρ για τη βασίλισσα Ελισάβετ και συνέχισε: «Ας μην ξεχνάμε, ότι όταν πηγαίνει η βασίλισσα κάπου, όλοι από το πλήθος προσπαθούν να την δουν έστω και από μακριά, για να μπορούν να λένε ''είδα την βασίλισσα καθώς περνούσε''».

Μάλιστα, τα όσα είπε η νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ, επιβεβαίωσαν και άλλες βασιλικές πηγές. «Η βασίλισσα ξέρει ότι πάντα πρέπει να ξεχωρίζει από το πλήθος και για αυτό το λόγο τα χρώματα έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη ντουλάπα της», δήλωσε η επιμελήτρια έκθεση του βρεταννικού στέμματος.

Χαρακτηριστικό είναι παλαιότερο δημοσίευμα της Mirror που λέει ότι έχει φορέσει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.


Μια μικρή γεύση από τα συνολάκια της βασίλισσας Ελισάβετ τα οποία επιμελώς φροντίζει να τα σετάρει με ασορτί καπέλα