Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Survivor - Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το απίστευτο έπαθλο!

Το Survivor επιστρέφει σήμερα Κυριακή στους δέκτες μας με το πιο απίστευτο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης!


Δεν πιάνει μια μπροστά στο αντίστοιχο με το ταξίδι των παικτών στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα ΝΒΑ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Σήμερα λοιπόν στον αγώνα συμβόλων Διάσημοι και Μαχητών θα αγωνιστούν ο καθένας για την πάρτι του, δηλαδή το αγώνισμα θα είναι ατομικό με τον νικητή να ταξιδεύει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα ώστε να δει από κοντά τους αγαπημένους του ανθρώπου! Βασικά οι νικητές θα είναι δύο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι!

Όπως θα δείτε και στα πλάνα από το τρέιλερ που μας έδωσε το βράδυ ο ΣΚΑΙ, το σημερινό αγώνισμα ... συμβόλων είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό και απαιτητικό! Η επαφή με το νερό δεν λείπει και εδώ ενώ ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός!


Ποιοι κερδίζουν;

Προσοχή γιατί ακολουθεί spoiler! Σήμερα λοιπόν οι δύο υπετυχεροί του Survivor είναι ο Γιάννης Τσίλης από τους Διάσημους και τα αγόρια και η Ντάρια Τουρόβνικ από τους Μαχητές και τα κορίτσια! Οι δύο αυτοί παίκτες θα επιβιβαστούν σε ένα αεροπλάνο και σε λίγες ώρες θα βρίσκονται στην Ελλάδα και στην αγκαλιά των οικογένειών τους!

Η είδηση ότι οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα ταξιδέψουν για Ελλάδα έχει διαρρεύσει από την Παρασκευή και με το τρέιλερ καταλάβαμε και τον λόγο!