Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Τι ούρλιαζε η μάνα λίγο πριν την σφάξει ο γιος της! Έφυγε αβοήθητη!

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Ιωνίας 11 ειδοποίησαν την
Αστυνομία για φασαρία που προερχόταν από ένα εκ των διαμερισμάτων. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα και εκεί εντόπισαν μία 64χρονη γυναίκα να κείτεται νεκρή και τον 38χρονο γιο της να βρίσκεται δίπλα στο άψυχο σώμα της.

Αυτό που σοκάρει όμως ακόμα περισσότερο είναι ότι η άτυχη γυναίκα την ημέρα του φονικού ούρλιαζε «βοήθεια» και παρά το γεγονός ότι κάποιοι γείτονες την άκουσαν κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να τη σώσει.

«Την Τρίτη το απόγευμα ή τη Δευτέρα πήγαινα τα παιδιά μου στο φροντιστήριο και άκουσα τη γυναίκα να ουρλιάζει “βοήθεια”. Μια κυρία που μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας βγήκε στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να δει από πού προέρχονταν οι φωνές, αλλά δεν κατάλαβε. Ακούσαμε το “βοήθεια” και μετά σιωπή», είπε μια γυναίκα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία.

Πρόσθεσε επίσης ότι μητέρα και γιος έμεναν στην γειτονιά τους τον τελευταίο ένα χρόνο και πως ο 38χρονος φαινόταν ότι φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αφού μπαινόβγαινε συνεχώς στο μπαλκόνι.

Η δολοφονία της γυναίκας αποκαλύφθηκε την Πέμπτη το βράδυ, όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το διαμέρισμα.


Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα, ο 38χρονος τους άνοιξε και μετά πήγε και κάθισε σε μια καρέκλα μέσα στο διαμέρισμα. Έντρομοι οι αστυνομικοί είδαν απέναντί του νεκρή την 64χρονη γυναίκα.

«Εντάξει παιδιά, εγώ την σκότωσα από τις 7 του μήνα», φέρεται να είπε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Ο μητροκτόνος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.