Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Ένα φαγάκι γρήγορο, ελαφρύ, νόστιμο και πολύ μαλακό! Ψαρονέφρι με ρύζι

Υλικά για 4 μερίδες:


1 κιλό ψαρονέφρι
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
1 κούπα κόκκινο κρασί
4 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές θυμάρι ξερό
3 κουταλιές μέλι
Αλατοπίπερο

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε χοντρές ροδέλες.
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και το ροδίζουμε καλά.

Μόλις πάρει χρώμα αλατοπιπερώνουμεκαι προσθέτουμε το κρεμμύδι.
 Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά ακόμα και μετά προσθέτουμε το κρασί.

Μόλις πάρει 2 βράσεις προσθέτουμε τη μουστάρδα και το θυμάρι.
Αφήνουμε να ψηθεί για 5-6 λεπτά και προσθέτουμε το μέλι,
δυναμώνουμε τη φωτιά και μόλις πήξει η σάλτσα είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.