Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Άγρια δολοφονία άνδρα στην Ζάκυνθο. Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Μια στυγερή δολοφονία που αποκαλύφθηκε το πρωί, έχει συγκλονίσει το νησί της Ζακύνθου.


Νεκρός βρέθηκε ένας συνταξιούχος ταχυδρόμος στην Ζάκυνθο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το έγκλημα έγινε στην περιοχή Βολίμες Ζακύνθου και βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε δεχτή πυροβολισμούς και είχε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο και χέρια αλλά και στην θωρακική χώρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε γρήγορα από αστυνομικούς ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε τα πυρά από κοντινή απόσταση και προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια του. Οι άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν με κυνηγετικό όπλο και τον σκότωσαν. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα έφερε σκάγια στο αριστερό ημιθωράκιο και στο αριστερό του μάγουλο. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως υπήρχαν αμυντικά τραύματα στην παλάμη του, που έβαλε για να προστατευτεί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε μια προσπάθεια να μαζέψει στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες. Όπως φαίνεται οι δολοφόνοι του άτυχου συνταξιούχου, είχαν στήσει ενέδρα θανάτου και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτή τους δόθηκε όπως φαίνεται, όταν ο 78χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο σε ένα σημείο που δεν υπήρχε κίνηση. Ο εκτελεστής ή οι εκτελεστές τον πλησίασαν και τον σκότωσαν. Αμέσως μετά έφυγαν από την περιοχή στις Βολίμες Ζακύνθου και τον άφησαν νεκρό.

Το φοβερό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικος της περιοχής πέρασε μπροστά από το αυτοκίνητο και είδε τις σκληρές εικόνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από εκείνον και όχι νωρίτερα.