Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Δολοφονία στην Μάνδρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 51χρονης!

Το κίνητρο των εκτελεστών της γυναίκας που δολοφονήθηκε χθες το πρωί στην πόρτα του σπιτιού της στη Μάνδρα, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.


Αμέσως μετά τη δολοφονία της 50χρονης στα σκαλιά του σπιτιού της στη Μάνδρα, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι ήταν ένα μήνυμα για τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Γιαλιά, γνωστό επιχειρηματία στην εστίαση και παράγοντα του ποδοσφαίρου.


Κάποιοι μάλιστα θέλησαν να συνδέσουν την επίθεση και με μια παλιά υπόθεση με όπλα για τα οποία είχε κατηγορηθεί ο ίδιος.

«Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε; Εγώ έχω χωρίσει με την γυναίκα μου εδώ και 20 χρόνια, 19 χρόνια. Με δουλεύετε; Τι δουλειά έχει με το ποδόσφαιρο; Η Φρέντα δεν ήξερε τίποτα από ποδόσφαιρο. Όσο εγώ είμαι εγκληματίας με όπλα… Εγώ είμαι αθωωμένος».

Ο Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας καθώς, αν και έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει και παιδί με τη νυν σύζυγό του, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με το θύμα.

Με την κατάθεσή του στην αστυνομία θέλησε να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών:
«Θα ψάξει η αστυνομία… Όλα… Έχω εμπιστοσύνη εκεί, θα την βγάλει την υπόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρουμε και εμείς τι είναι, γιατί άμα ήξερα δε θα είχα κάνει κάτι;»
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δυο σφαίρες στο πρόσωπο δίνουν προσωπικό χαρακτήρα στη δολοφονία.

Η 50χρονη, διασκέδαζε νωρίτερα στο καζίνο, φορώντας ρούχα καθημερινά.
Πήγε πρώτα τη φίλη της στο σπίτι της και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο δικό της.
Δε βρέθηκε η τσάντα της. Μήπως οι δράστες ήθελαν η δολοφονία να φαίνεται ότι έχει ως κίνητρο τη ληστεία;

Τις επόμενες μέρες οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να ανοίξουν το τελευταίας τεχνολογίας κινητό της αναζητώντας τα τελευταία μηνύματα και συνομιλίες ενώ θα πάρουν και συμπληρωματικές καταθέσεις από το συγγενικό της περιβάλλον.