Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Ένα εύκολο και γρήγορο παγωτό Μπανάνα που κερδίζει τις εντυπώσεις με την γεύση του!

ΥΛΙΚΑ


1 κουτί φυτική σαντιγί Μόρφατ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 ποτήρι φρέσκο γάλα
1 μπανάνα λιωμένη
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 φάκελο Άνθος στιγμής (βγαίνει σε διάφορες γεύσεις Φράουλα, καραμέλα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια)
Μπισκότα Digestive




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση της επιλογή σας, και το φρέσκο γάλα.
Χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε την σαντιγί Μόρφατ και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε το μείγμα μας για 5 με 6 λεπτά μέχρι να γίνει μια πολύ αφράτη κρέμα...ρίχνουμε και την μπανάνα κομματάκια μέσα στο μπλέντερ και αλέθουμε ..ρίχνουμε και την μια κουτάλια μέλι για να μην πιάσει κρυστάλλους το παγωτό!!!
Σε ένα μεγάλο Μπολ έχουμε αραδιάσει τα μπισκότα Digestive και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, με φαρδύ στόμιο, βάζουμε παγωτό επάνω στο μπισκότο.


Σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο μας και φτιάχνουμε τα σάντουιτς.
Η ποσότητα βγάζει γύρω στα 40 τεμ ανάλογα το μέγεθος του μπισκότου!
Μπορούμε εναλλακτικά να βουτήξουμε το μισό, σε λιωμένη σοκολάτα και σε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, μπορούμε μέσα να ψιλοκόψουμε φρούτα.


Μπορούμε να σπάσουμε χοντροκομμένα τα μπισκότα και να τα λούσουμε με την κρέμα και να σπάμε κομμάτια παγωτό.
 Μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς!!



Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες