Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη! Η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!

Το τελευταίο διάστημα ντόρος γίνεται γύρω από το όνομα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και τις φήμες που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο μετά το διαζύγιο με την Βάσω Λασκαράκη!


Η αποκάλυψη έγινε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, καθόταν στο τραπέζι λίγο πιο πέρα με γνωστή ηθοποιό και αντάλλασσαν μεταξύ τους τρυφερά χάδια.


Οι δυο τους πολύ διακριτικοί, μιας και ήταν σε δημόσια χώρο, δεν έλειπαν όμως κάποια τρυφερά αγγίγματα! Μάλιστα, το ζευγάρι φεύγοντας ήταν ακόμη πιο διαχυτικό, επιβεβαιώνοντας μας τις υποψίες ότι είναι μαζί!

Έτσι λοιπόν .... ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι. Όπως μας αποκάλυψε συνάδερφος του ηθοποιού, οι δυο τους δεν είναι μεγάλο διάστημα μαζί ωστόσο προσέχουν πολύ να μην διαρρεύσει ακόμη κάτι...

Μάλιστα ο Γιάννης και η Κατερίνα είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία "Bachelor" και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το φλερτ τους ξεκίνησε από τα γυρίσματα,οπως μου μαρτύρησε γνωστός ηθοποιός από το περιβάλλον τους...

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να της είχαν "χρεώσει" σαν σύντροφο τον Γιώργο Αγγελόπουλο που πρωταγωνιστούν μαζί στο "Τατουάζ" όμως... ήδη την καρδιά της την είχε κλέψει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!