Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Survivor- Χατζίδου σε Σπυροπούλου: «Θα φας σφαλιάρα μην με ξανακουμπήσεις»

Μπορεί μέχρι πρότινος να είχαν απασχολήσει του τηλεθεατές μόνο οι Μαχητές με διαφωνίες και ίντριγκες, ωστόσο τα... αίματα αρχίζουν και ανάβουν και μεταξύ των Διάσημων.Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε την Ελένη Χατζίδου να «καρφώνει» την Σπυροπούλου on camera: «Δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα»...λέει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα στο τρέιλερ βλέπουμε την Κωνσταντίνα να της πειράζει τα μαλλιά την ώρα που θέλει να της τραβήξει την προσοχή και η Ελένη ξεσπά: «Θα φας σφαλιάρα, μην με ξανακουμπήσεις», ακούγεται να λέει.
Η παρουσιάστρια με τη σειρά της αναφέρει πως «για εμένα είναι πολύ σημαντικό κάθε άνθρωπος να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα».

Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο συμπαίκτριες, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει η κάμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος το μόνο που γνωρίζαμε είναι την ενόχληση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όσον αφορά στα αγωνίσματα, καθώς τις περισσότερες φορές μένει εκτός μετά από απόφαση της ομάδας. Τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες;