Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Το μεγάλο ψέμα του συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη! Τι πραγματικά συνέβη στην τελευταία τους συνάντηση;

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη. «Ο πρώην σύντροφός της μου είπε ψέματα για το πότε την είδε τελευταία φορά» ισχυρίζεται.


Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Λαγούδη με τον σύντροφο της Ειρήνης ξεκίνησε με ένα γραπτό μήνυμα στις 11 και μισή το βράδυ του Σάββατου 6 Ιανουαρίου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε. «Είσαι με την αδερφή μου γιατί την ψάχνω» τον ρωτά.


Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο σύντροφος της επικοινωνεί με τον Γιώργο Λαγούδη. Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ακολούθησαν περισσότερες από 10 συνομιλίες αλλά όπως ισχυρίζεται ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ποτέ δεν του αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν στη Μυρτιά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας.

«Αν ο σύντροφός της μας έλεγε που ήταν, θα ήταν σήμερα ζωντανή»

«Γιατί να πει ψέματα ότι είδε την Ειρήνη και τσακωθήκανε στη Μυρτιά, στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι; Όταν μίλησε το βράδυ με τον Γιώργο, γιατί δεν έλεγε ότι ήταν εκεί; Μπορεί να την προλαβαίναμε. Αν του έλεγε ότι είχαμε αυτό το επεισόδιο, θα μπορούσε να πάει κάποιος να δει… θα μπορούσε να είναι ζωντανή με εγκαύματα» λέει ο ξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος.«Μήπως είναι και η γυναίκα του συντρόφου της στο κόλπο;»

Ο Γιώργος Λαγούδης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις ξεσπά: «Γιατί πήγε ο αδελφός του να λύσουν τις διαφορές τους; Φοβήθηκε μη τον δείρει η Ειρήνη; Γιατί να στείλει μηνύματα από το κινητό του φίλου της στη γυναίκα του και μετά να τα σβήσει; Μήπως είναι και η γυναίκα στο κόλπο;»

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μέσω των δικηγόρων της ισχυρίζεται ότι έχουν γίνει παραλείψεις και στην αυτοψία. Ετοιμάζουν μάλιστα έκθεση στην οποία αποκαλύπτουν ποια στοιχεία δε μπήκαν στο μικροσκόπιο των αρχών.