Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κικίλιας απαντά για την εγκυμοσύνη της Μπαλατσινού

Στο πολιτικό κομμάτι απασχόλησε χθες λόγω της Novartis, αλλά ως προς τα ταμπλόιντ και το lifestyle, ο Βασίλης Κικίλιας είχε και εκεί ειδήσεις να δώσει. 


Από τότε που δημοσιοποίησε τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ βλέπει συχνά- πυκνά το όνομά του να φιγουράρει και σε άλλες στήλες εκτός από την πολιτική. 

Οι τελευταίες φήμες τον ήθελαν σύντομα να γίνεται πατέρας καθώς εμφάνιζαν την Τζένη Μπαλατσινού έγκυο.   Και ενώ τα δημοσιεύματα οργιάζουν, ο ίδιος ο Κικίλιας διέψευσε τελικά. 

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για δύο εγκυμοσύνες που όταν δημοσιοποιηθούν θα γίνει μεγάλος ντόρος. Μιλώντας ειδικά για το ένα ζευγάρι, η Νάνσυ τόνισε ότι είναι πολυσυζητημένο και δεν έχουν μαζί άλλο παιδί. 

Στην εκπομπή Όλα Καλά της Τετάρτης, προχώρησαν την είδηση αναφέροντας ότι η μία εγκυμοσύνη αφορά στο ζευγάρι Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όπως μετέφερε η παρουσιάστρια της είπε τα εξής: «Είναι ένα θέμα που θέλω να το διαψεύσω. Δεν ισχύει! Όποιος το αναπαράγει αυτό το πράγμα κάνει πολύ μεγάλο σφάλμα. Δεν είναι ωραίο και κλείσε το θέμα».