Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Μάριο Παπαγεωργίου: Βρέθηκε ο πρώτος του τάφος! Τον τσιμέντωσσαν στην...

Νέα στοιχεία «φωτιά» βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το θάνατο του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.


Ο Καναδός ειδικός που ερευνά το θρίλερ του θανάτου του Μάριου Παπαγεωργίου, ολοκληρωσε την έρευνά του στον Κιθαιρώνα και άνοιξε τα χαρτιά του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ».Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη στρατιωτική αποθήκη όπου οι αδίστακτοι δολοφόνοι μετέτρεψαν σε προσωρινό τάφο του άτυχου Μάριου.

Σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα του «Τούνελ» η μεταλλική πόρτα του συγκεκριμένου κτιρίου, διαθέτει έναν καλό μηχανισμό κλειδώματος , που έχει ακόμη αναλλοίωτα σημάδια. Τα σημάδια αυτά είναι νεότερα και διαφέρουν από τα παλιά σκουριασμένα που επίσης διακρίνονται.Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που σύμφωνα με τον ερευνητή ενισχύει το συμπέρασμα του, είναι πως τα μέλη της Ομάδας 1 όπως την αποκαλεί, έψαχναν απεγνωσμένα ένα σετ από κλειδιά τη μοιραία νύχτα του φόνου. Ο ίδιος εντόπισε ένα, ανάμεσα σε εκατόν είκοσι πέντε τηλεφωνήματα μεταξύ του εγκεφάλου και των συνεργών του, στο οποίο ακούγεται να τους λέει:

«Βρήκα τα κλειδιά, βρήκα τα κλειδιά, θα φέρω τα κλειδιά…». Είχαν βρεθεί μέσα στο επίμαχο μαύρο BMW, κάτω από το κάθισμα.

Ο Καναδός μαζί με άλλα στοιχεία που δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει αυτή τη χρονική στιγμή, πιστεύει πως συνέδεσε πλέον το παζλ που καταδεικνύει όλο το πρώτο μέρος του στυγερού εγκλήματος και που κανείς μέχρι σήμερα δεν ερεύνησε.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη των αρχών για το κινητό της 44χρονης που θα σας «παγώσει»

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν ήταν ο τελικός τόπος ταφής του άτυχου Μάριου και πως σίγουρα υπάρχει μία δεύτερη τοποθεσία.


Ο "εγκέφαλος" έδινε οδηγίες μέσα από το κελί:

Ακόμη και μέσα από τις φυλακές Ιωαννίνων, όπου εκτίει την ποινή του, ο εγκέφαλος των απαγωγέων καταφέρνει να σοκάρει με τα λεγόμενα του.

Συγκρατούμενος του αποκάλυψε τι τον άκουσε να λέει στο τηλέφωνο: "Πρέπει τον σκύλο να τον φάμε! Ρε μεγάλες μας έχει καταστρέψει πρέπει να τον φάμε... Να ξεμπλέξουμε με αυτή την υπόθεση", είπε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο τηλεφώνημα του ανέφερε: "Ρε μεγάλε τον έφαγες τον άλλον! Ένα τσιμέντο και δεν θα σε έβρισκε κανένας!".

Μία αποκάλυψη που φουντώνει τις έρευνες και τις υποθέσεις που θέλουν τον Μάριο να έχει τσιμεντωθεί κάπου!