Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Φρίκη για έναν πατέρα ο οποίος βασάνιζε και βίαζε τις δίδυμες κόρες του.

Η κακοποίηση συνεχιζόταν επί χρόνια, ώσπου μία από τις, 20χρονες πλέον, κοπέλες κατάφερε τον περασμένο Μάιο να φύγει από το σπίτι και να ειδοποιήσει τις αρχές.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Jerry Lee Curry τις έδενε με αλυσίδες σε πόρτες και κρεβάτια, τις άφηνε χωρίς φαγητό, τις χτυπούσε μεταξύ άλλων με ρόπαλα, καθώς και τις βίαζε, ενώ απέκτησε και δυο παιδιά με τη μία από τις κόρες του. 

Ο 51χρονος τέθηκε υπό κράτηση τελικά την Τετάρτη, ύστερα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης και την απαγγελία κατηγοριών για 10 κακουργήματα. 

Οι κοπέλες δήλωσαν ότι έμεναν αλυσοδεμένες επί μέρες, ενώ η μία είπε πως αυτό ξεκίνησε όταν άρχισε να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή στα 15 της. Σύμφωνα με τις αρχές, ο πατέρας τους τις κακοποιούσε επειδή επίσης θεωρούσε ότι έτρωγαν πολύ φαγητό. 

Και οι δύο έχουν ουλές στο σώμα τους από τις αλυσίδες και τους επανειλημμένους ξυλοδαρμούς. Η κοπέλα που κατάφερε να φύγει από το σπίτι, έχει χάσει την όρασή της από το ένα μάτι και έχει τραύμα στο αυτί, από όταν, όπως είπε, ο Curry την πάτησε στο κεφάλι.   «Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω αρκετό φαγητό. Με ανάγκαζε να κάνω σεξ, και το έκανε καθημερινά από τότε που ήμουν στην αρχή της εφηβείας...

Το έκανε και στη δίδυμη αδελφή μου», ανέφερε μία από τις κοπέλες προσθέτοντας πως «ήμουν αλυσοδεμένη στην πόρτα και το κρεβάτι κάθε μέρα, όσο μπορώ να θυμηθώ». Τόνισε ότι τις απειλούσε πως θα τις σκοτώσει και θα τις πετάξει στα σκουπίδια, μέχρι που η αδερφή της κατάφερε να δραπετεύσει. 

Οι δίδυμες έχουν μία ακόμη αδερφή, 10 ετών, η οποία επίσης κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον πατέρα της.  Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τη μητέρα των κοριτσιών, η οποία επίσης αντιμετωπίζει κατηγορίες. Ο Curry δήλωσε πως έχει να τη δει τουλάχιστον έναν μήνα.