Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: To ξαφνικό χειρουργείο και η βαριά λοίμωξη!

Σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Βούλας παραμένει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το σοβαρό τροχαίο.


Παρουσίασε σοβαρή λοίμωξη και σήκωσε υψηλό πυρετό. Οι γιατροί στη ΜΕΘ κατάφεραν να ελέγξουν την βαριά λοίμωξη και τον πυρετό.

Ευτυχώς τα συμπτώματα αυτά έχουν υποχωρήσει πλήρως και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, χθες Παρασκευή του υπέβαλαν σε χειρουργείο για να ανατάξουν το σοβαρό κάταγμα που είχε στον αγκώνα του.


Ο παρουσιαστής πήγαινε καλύτερα και οι γιατροί είχαν σκεφτεί να τον βγάλουν από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο αυτή η λοίμωξη τους οδήγησε να τον κρατήσουν στην εντατική.

Η ζωή του αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει., όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR. Ωστόσο δεν έχει αποσωληνωθεί πλήρως, όμως έχει ελεύθερη την αναπνοή του χωρίς αναπνευστήρα. Παραμένει στη μονέδα σε καταστολή και τα πρόσωπα που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του ει ναι η σύζυγος του και η αδελφή του

Εντύπωση είχε κάνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly που σας είχε αποκαλύψει τις δύο λέξεις που είπε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μόλις άνοιξε τα μάτια...