Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Το «Ε» απαντά στους Μακεδόνες που εξοργίστηκαν με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που προέκυψαν από τους πολιτιστικούς συλλόγους Μακεδόνων και με αφορμή ένα σατιρικό σκετς στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου,
Ο τηλεοπτικός σταθμός "Ε" απάντησε με σχετική ανακοίνωση, ζητώντας συγνώμη και αποδίδοντας το γεγονός στο καυστικό χιούμορ της συνεργάτιδας της παρουσιάστριας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό. Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. 

Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας. Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας».