Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι συγκινητικές στιγμές όταν αναγνώρισε την γυναίκα του στην εντατική!

Οι γιατροί στο Ασκληπιείο της βούλας έχουν σηκώσει τα χέρια με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη!


Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι ένα πραγματικό θαύμα για τους γιατρούς του Ασκληπιείου Βούλας. Το ιατρικό προσωπικό από την τελευταία νοσηλεύτρια μέχρι και τους πανεπιστημιακούς νοσηλευτές έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, με την απίστευτη δύναμη θέλησης για την ζωή που δείχνει ο Κωνσταντίνος

Το πρωί της Δευτέρας  ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από την εντατική και ξύπνησε και τα πράγματα δείχνουν να κυλούν πολύ θετικά για την υγεία του. διαβάστε παρακάτω...Σήμερα μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες  ο παρουσιαστής με δύναμη ψυχής σήκωσε ψηλά τα χέρια του όπως μετέφερε νοσηλεύτρια και ή σήμερα ή αύριο θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε μονόκλινο δωμάτιο του Ασκληπιείου της Βούλας.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις που έσκασαν πριν από λίγα λεπτά από την εφημερίδα espresso θέλουν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να αναγνώρισε το πρόσωπό της γυναίκας του αλλά και κάποιον ακόμα συγγενικών προσώπων και εκτός από τα χέρια του να άρχισε να κουνά σιγά τα κάτω άκρα του.


Οι γιατροί είναι πολύ θετικοί αλλά δεν μπορούν να πουν τίποτα ακόμη με σιγουριά. Μην ξεχνάτε πως οι πιθανότητες που του έχουν δώσει είναι πολύ μικρές και ακουμπούν μόλις το 40%.

Αναμένουμε...