Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

Πριν από λίγα λεπτά μια απίστευτη κάνει τον γύρω του διαδικτύου.
Σύμφωνα με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο! 

Μας μίλησε όμως άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος ο οποίος μας μετέφερε τα εξής: "Όντως η Σοφία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη δίχως να καταλάβουμε τι συνέβη ο Μάνος μπούκαρε μέσα στο καμαρίνι της Σοφίας την πέταξε κάτω και άρχισε να την χτυπάει. Την έπιασε από τον λαιμό την πέταξε κάτω και η Σοφία χτύπησε την πλάτη της. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί η κοπέλα συνήλθε."Σύμφωνα με πληροφορίες  η Σοφία Παυλίδου προχώρησε κατευθείαν σε μήνυση εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη για τον οποίο κινήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και αυτή την στιγμή τον ψάχνει η αστυνομία για να τον συλλάβει.Σε λίγο όμως θα έχουμε και αντίδραση από το περιβάλλον του Μάνου Παπαγιάννη και το τι ακριβώς συνέβη και φτάσανε σε αυτή την απίστευτη κατάσταση,.

Να θυμίσουμε, ότι η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης πα΄ζιουν στην παράσταση Πετάει Πετάει.

Ο λόγος του ξυλοδαρμού πρέπει να είναι κάτι που έγινε μέσα στο θέατρο κατά την διάρκεια της παράστασης.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες η Σοφία Παυλίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και ξεσκίσει τον Μάνο Παπαγιάννη για την συμπεριφορά του και την κίνησή του να σηκώσει χέρι πάνω της!