Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Για ποιον λόγο ο Μάνος Παπαγιάννης χτύπησε την Σοφία Παυλίδου

Σύμφωνα με δηλώσεις κοντινού ανθρώπου η είδηση όχι μόνο ισχύει αλλά συνέβη κάπως έτσι:


"Όντως η Σοφία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη δίχως να καταλάβουμε τι συνέβη ο Μάνος μπούκαρε μέσα στο καμαρίνι της Σοφίας την πέταξε κάτω και άρχισε να την χτυπάει. Την έπιασε από τον λαιμό την πέταξε κάτω και η Σοφία χτύπησε την πλάτη της. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί η κοπέλα συνήλθε."

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ μάλιστα κατέθεσε και μήνυση κατά του ηθοποιού, για τον οποίο κινήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και αυτή την στιγμή τον ψάχνει η αστυνομία για να τον συλλάβει.


Η Σοφία Παυλίδου αμέσως μετά το περιστατικό έκανε μια ανάρτηση φωτιά στο Facebook που «καρφώνει» τον ηθοποιό!

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία εξωφύλλου έχει το εξής μήνυμα:

«Αυτό το άτομο, έχει μηδενική ανοχή για να βιοπραγεί ενάντια σε γυναίκες».

Το κρίσιμο βράδυ όπου έφτασε ο Μάνος Παπαγιάννης να χτυπήσει την Σοφία Παυλίδου έγινε κάτι που είχε επαναληφθεί ξανά στο παρελθόν!

Τι ήταν αυτό; Η Σοφία είχε ξεχάσει να κάνει μια κίνηση που στην παράσταση πάντα βγάζει γέλιο με πρωταγωνιστή φυσικά τον Μάνο!

Ο Μάνος έξαλλος επειδή συνέβη για πολλοστή φορά το ίδιο πράγμα την ρώτησε αν το έκανε επίτηδες η Σοφία του απάντησε ότι φυσικά και δεν το έκανε επίτηδες και ο Μάνος θεώρησε τον τρόπο που του μίλησε ειρωνικό και προσβλητικό. Η συνέχεια από εκεί και ύστερα είναι γνωστή. Σύμφωνα με την Σοφία Παυλίδου, κλώτσησε την πόρτα στο καμαρίνι την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω στο νεροχύτη του καμαρινιού με αποτέλεσμα να χτυπήσει την πλάτη της και την σπονδυλική της στήλη.
Ο ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σε κανένα τηλεφώνημα, ενώ ούτε έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στα social media.

Η ίδια μίλησε στα Αποκαλυπτικά και είπε:

Την Πέμπτη το βράδυ στις 23.20 ανέβηκα στο καμαρίνι μου και με ρώτησε γιατί δεν έκανα την κίνηση να πω την ατάκα.. που είχαμε συμφωνήσει! Είπα ότι το ξέχασα αλλά εκείνος ανέφερε ότι το έκανα επίτηδες για να του κόψω την ατάκα με το αστείο!


«Θα σε γ@μ*σω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις ατάκα. Μίλα καλύτερα του είπα εγώ αλλά αυτός συνέχισε.... Έκλεισα την πόρτα για να προσπατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα με άρπαξε από το λαιμό! Ανέβηκα πάνω στην καρέκλα στο καμαρίνι! Έβριζε κατά την διάρκεια του περιστατικού, με χτύπησε είπε θα σε γ@μ*σω παλιοπ#τανα δεν θα μου ξανακόψεις ατάκα εμένα! Ο Καλυβάτσης ήρθε και τον έβγαλε έξω... Κατέθεσα μήνυση, πήγα στα εφηερεύοντα και εκείνος ήρθε την επόμενη μέρα!


Έχει δείξει βίαια δείγματα γιατί έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό με άλλη κοπέλα! Την πίεσε πάνω στη σκηνή με δύναμη και την είχαμε με πάγο! Είναι η δουλειά μου αλλά δεν μπορώ να μείνω παραπάνω στο συγκεκριμένο έργο...»


Ο Καλυβάτσης είπε:

«Ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί σκληροί... με έσπρεωξε την έσπρωξε ... κανείς δεν ξέριε πως έγινε αυτό! Έγινε μια έκρηξη με τον Μάνο αλλά δεν είχε δώσει ξανά δείγματα! Όλο αυτό κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε!»
«Η όλη σκηνή ξεκίνησε από μια ατάκα μόνο αλλά για όνομα του θεού αυτό δεν ξεκινάει για μια ατάκα» είπε η Βάσια Τριφύλλλη!