Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Λαχταριστη πιτσα με παστουρμα διαφορετικη στην γευση της!!

Για τη ζύμη:


1 νωπή μαγιά
1 κούπα ζεστό νερό
1/2 κούπα κρύο νερό
1 κ.σ.αλάτι
1/2 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο
1 αυγό
Αλεύρι όσο πάρει


Ολα τα υλικά μαζι ζυμώνω και αφήνω να ξεκουραστεί  καμιά ωρίτσα!!

Για τη γέμιση:

Σε ένα σκεύος σιγοβράζω τη βάση της γέμισης την σάλτσα την ντομάτα...κρεμμύδι...σκόρδο..θυμάρι...δυόσμος...βασιλικό..ρίγανη..αλάτι..πιπέρι..
ζάχαρη..
Ανοίγω τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί..
Απλώνω τη σάλτσα..
Έπειτα στρώνω το κίτρινο τυρί (κασέρι)..Μπέικον...μανιτάρια...πράσινη πιπεριά και παστουρμά!!

ΠΡΟΣΟΧΗ τον παστουρμά παν τα κάτω από τα τυριά γιατί ξεροψήνεται στο πι κ φι..
Προθερμασμένος φούρνος στους 220° πάνω κάτω με αέρα....(ο χρόνος ; αναλόγως τον φούρνο)
Δοκιμάστεεεε !!!

Κυριακή Ταμ- "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".