Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Μαρτυρία φωτιά για την Ειρήνη Λαγούδη! Την είδα στον Γεράκα πριν πεθάνει και καλούσε σε βοήθεια

Μία μαρτυρία "φωτιά"  έρχεται να περιπλέξει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.
Ένας άντρας αποκάλυψε ότι το Σάββατο (06.01.2018) - την ημέρα που εξαφανίστηκε - είδε την 44χρονη στον Γέρακα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο Γέρακα μένει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.

«Το βράδυ του Σαββάτου άκουσα μία γυναίκα να φωνάζει σα να κινδυνεύει και στο τέλος ακούστηκε ένα «βοήθεια» με πνιγμένη φωνή και παύση. Προηγήθηκε πριν από το «βοήθεια» καυγάς έντονος, η ίδια όμως φώναζε, δεν άκουσα αντρική φωνή. Και μετά με μία φωνή απόγνωσης σα να φώναζε «με χτυπάνε;» «με σκοτώνουν;» «βοήθεια», λέει ο μάρτυρας, χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία αλλά και τα χαρακτηριστικά του.

Ειρήνη Λαγούδη: Το ξέσπασμα του αδελφού της

Στο μεταξύ ο αδελφός της άτυχης 44χρονης ξεσπάει στο Star για όσους κάνουν λόγο για αυτοκτονία και μιλάει για έγκλημα.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν την στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ»Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στα χέρια της ένα βίντεο  - ντοκουμέντο από τη διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη στο οποίο εμφανίζεται να σταματά σε ένα βενζινάδικο και να γεμίζει βενζίνη. Λίγο αργότερα η κάμερα ασφαλείας την δείχνει να μπαίνει στη Μυρτιά, στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

«Αν υποτεθεί ότι εθεάθη και είναι πραγματικό αυτό το βίντεο η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να περιέχει νερό. Η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο νεκροταφείο και έπλενε τον τάφο του συζύγου της», είπε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

«To σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει έναν ακαριαίο θάνατο, είτε δηλητήριο , είτε άλμα στο κενό και όχι έναν τέτοιο αργό και μαρτυρικό θάνατο, να καίγεται ζωντανή», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα άφαντο είναι το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης, το οποίο θα δώσει πολλές απαντήσεις σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματα της οικογένειας.

«Το κινητό δεν έχει βρεθεί , αυτό είναι το υπ 'αριθμόν ένα στοιχείο  περί απόκρυψης στοιχείων... φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Ζώης.

Ποιος να ήθελε άραγε να δολοφονήσει την χαμογελαστή Ειρήνη; Κάποιος που είχε οικονομικές εκκρεμότητες μαζί της ή κάποιος που ήθελε να της κλείσει το στόμα; Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο ο Γιώργος Ραυτογιάννης και ο Αναστάσιος Δέδες, οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια, για να ερευνήσουν το αυτοκίνητο και να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση.