Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στο θέατρο: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση»

Το θέατρο Χυτήριο απέλυσε χθες τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου και όλα δείχνουν πως η παράσταση είναι έτοιμη να συνεχιστεί. 


Φαίνεται μάλιστα πως η ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο για πρόβες καθώς χθες η συμπρωταγωνίστριά της Κόνι Μεταξά δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories του Instagram, η οποία δείχνει το νέο θίασο.   

Το θέατρο Χυτήριο απέλυσε τον Μάνο Παπαγιάννη - H ανακοίνωση Το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη έχει πλέον πάρει ο Σωτήρης Καλυβάτσης ενώ το κενό καλύπτει ο Μάνος Πίντζης.   Ωστόσο το θέμα δεν έχει λήξει και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

«Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά από εδώ και πέρα η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οποιαδήποτε δήλωση και αναπαραγωγή κάνει κακό στα παιδιά μου. Θα ήθελα να τελειώσει εδώ... Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον...» ανέφερε  η ηθοποιός σε εκπομπή του Epsilon. 

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι δικαιώθηκε μετά από την απόφαση του θεάτρου να θέσει εκτός τον Μάνο Παπαγιάννη είπε «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση».