Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

«Συμβόλαιο θανάτου για την Ειρήνη Λαγούδη»Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την άτυχη 44χρονη

Νέες αποκαλύψεις για την άτυχη 44χρονη βγήκαν στο προσκήνιο από τον δικηγόρο της οικογένειας καθώς παραπέμπουν, όπως λέει σε «συμβόλαιο θανάτου».


Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Ταουξής εξέτασε το Ι.Χ. μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, παρουσία του διορισμένου πραγματογνώμονα και αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου.Όπως δήλωσε στην εφημερίδα <<Espresso>> o κ. Ταουξής, «τα ευρήματα είναι συνταρακτικά και δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως ήταν η εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα».

Συνέχισε προσθέτοντας,<<Η εικόνα που αντίκρυσα δεν παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας, αλλά σε σκηνικό ανθρωποκτονίας, για την οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα. Θα έλεγα ότι παραπέμπει στις αμερικάνικες ταινίες, στις οποίες βλέπουμε συμβόλαια θανάτου και ξεκαθαρίσματα μεταξύ συμμοριών>>.

Τέλος τόνισε,<<Εκτιμώ ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν αποτυπώματα, DNA, τρίχες ή άλλο βιολογικό υλικό. Και πως όταν πήγαν να βάλουν φωτιά, κάποιος ή κάτι εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Μπορεί να ήταν ένα αυτοκίνητο, ένας κυνηγός ή ίσως ένας αγρότης, που τους ανάγκασε να φύγουν άρον – άρον>>.

Η σοκαριστική αποκάλυψη, ωστόσο, είναι η εξής:<<Στην πίσω εταζέρα του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κομμάτι βαμβάκι, το οποίο ήταν ποτισμένο με πετρέλαιο. Το κομμάτι αυτό ήταν δεμένο σε ένα καλώδιο, που ενδεχομένως να λειτούργησε ως βραδυφλεγές φυτίλι>>. Με αυτό τον τρόπο το φυτίλι θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς, αφού πίσω βρίσκεται το ρεζεβουάρ του καυσίμου, και θα καταστρεφόταν κάθε στοιχείο και DNA .