Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Θύμα τοκογλύφων η 44χρονη; Η νέα κατάθεση του γιατρού και του μεσίτη φίλου του!

Νέα κατάθεση στην αστυνομία έδωσε ο γιατρός σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη αλλά και ένας επιστήθιος φίλος του, μεσίτης στο επάγγελμα.


Κλειδί για την υπόθεση είναι πλέον οι 70.000 ευρώ που δάνεισε η άτυχη γυναίκα καθώς οι αρχές οσμίζονται τοκογλυφία.

Ένας καυγάς με δυο άντρες το πρωί της εξαφάνισης, τα δανεικά των 70.000 ευρώ και ένας μεγάλος έρωτας είναι το παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί, οι όποιοι ερευνούν αν η Ειρήνη Λαγούδη λίγες ώρες πριν πεθάνει έπεσε θύμα εκβιασμού από τοκογλύφους.

H νέα κατάθεση του γιατρού και του μεσίτη φίλου του

Χθες το απόγευμα κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον γιατρό σύντροφο της και έναν επιστήθιο φίλο του ο οποίος είναι μεσίτης στην περιοχή. Είναι οι δυο άντρες που θα φωτίσουν πολλά κενά της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για τους δυο άντρες τους οποίους συνάντησε η Ειρήνη και καυγάδισε μαζί τους.Η μοιραία συνάντηση με δύο άνδρες λίγο πριν πεθάνει

Από μαρτυρίες, κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα, προκύπτει ότι η Ειρήνη Λαγούδη το πρωί του Σαββάτου που εξαφανίστηκε συναντήθηκε στο Παναιτώλιο με δυο άντρες.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, στην Κατοχή, έφυγε όμως λίγη ώρα αργότερα. Πέρασε από τον Άγιο Κωνσταντίνο και στις δυο το μεσημέρι από την Παραβόλα.

Το απόγευμα κάτοικοι την είδαν στο χωριό Καψοραχη Μακρυνείας.

Το παράδοξο είναι ότι για να φθάσει στη Μακρυνεία πέρασε από την παραλία της Μυρτιάς στην οποία θεωρητικά επέστρεψε και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι πέθανε στις έξι με επτά το απόγευμα του Σαββάτου. Το ερώτημα εάν και μοναδικό: Πέθανε στην Παραλία Μυρτιάς ή κάπου αλλού και τη μετέφεραν;"Δεν εξηγείται με λογική ο θάνατό της"

«Πως είναι δυνατόν να έχει γίνει μια ενέργεια από μόνη της, να έχουμε αυτοχειρία υπό αυτές τις συνθήκες που βρέθηκαν το μπιτόνι; Υπάρχουν ερωτηματικά που φεύγουν από τη λογική. Μου προξενεί κατάπληξη η θέση που βρέθηκε» δήλωσε ο Τάσος Δέδες, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Μήνυση για ανθρωποκτονία

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, ο εισαγγελέας Αγρινίου πήρε το φάκελο της δικογραφίας με κατεπείγουσα εντολή. Η οικογένεια νωρίς το απόγευμα κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.