Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Αντζυ Σαμίου: Η Μακεδονία δεν είναι όλη δική μας, μοιράστηκε σε 3 χώρες -Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Κάποτε ξεσήκωνε τις πίστες της νυχτερινής Αθήνας η Αντζυ Σαμίου. Σήμερα προκαλεί πολλές αντιδράσεις με αναρτήσεις της στο facebook.


Τασσόμενη κατά του συλλαλητηρίου που έγινε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και φανερά υπέρ της ονομασίας που θα περιέχει μέσα τον όρο Μακεδονία, η πρώην γνωστή τραγουδίστρια έγραψε «Αυτή είναι η Μακεδονία για πάνω από 100 χρόνια, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους ... Δεν είναι όλη δική μας, επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, τι να κάνουμε τώρα;».

Μέσα σε λίγη ώρα ακολούθησαν βροχή τα σχόλια επίθεσης από άλλους χρήστες.

«Κοπέλα μου! Δεν αρχίζεις να τραγουδάς και πάλι για το ευαίσθητο σημείο σου!», της έγραψαν κι εκείνη απάντησε: «Όποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!».

Υπήρξαν, όμως, και που ξεπέρασαν τα όρια: «Μετά από αυτό το post, αυτοκτόνα»!

Μετά τις αντιδράσεις η Άντζυ Σαμίου έγραψε: «Με ευκαιρία το Μακεδονικό είναι καιρός να ξεσκαρτάρω από τα διάφορα κρυμμένα ούγκανα που βγήκαν απ τις σπηλιές τους κι άρχισαν τις επιθέσεις, με τον χυδαίο τρόπο που ακροδεξιού φασίστα που νομίζει πως είναι ο μόνος πατριώτης και που μισεί όποιον τολμά να μιλάει την αλήθεια χωρίς εθνικιστικές υστερίες! Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο όντως και αν μπορούσα να ψηφίσω σαφώς θα έλεγα ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία.

Κρίμα που αμαυρώθηκε από τους πατριδοκάπηλους ακροδεξιούς που εκμεταλλεύτηκαν την ευαισθησία του κόσμου και το οργάνωσαν με πολιτικές σκοπιμότητες. Όμως δεν αγνοώ , ούτε προτίθεμαι να κάνω την ανήξερη για να θεωρούμαι "πατριώτισσα" και να μαζεύω λάικ»!

Ο χάρτης της πρώην τραγουδίστριαςΦαίνεται πως πρέπει να κάνω διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ποστ , διότι έχουν βγει λάθος συμπεράσματα και ίσως να είναι λάθος η διατύπωση που έκανα! Με τον χάρτη λοιπόν αυτό που υπάρχει στο διαδίκτυο και δεν τον έφτιαξα εγώ, φαίνεται το πως μοίρασαν την Μακεδονία μας μετά τους Βαλκανικούς πολέμους στα 3 με υπογραφές των τότε πολιτικών μας! ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ , ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ!
Σαφώς και η Μακεδονία με την χιλιάδων ετών ιστορία της είναι Ελληνική, πως θα...