Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Μαρία Μπακοδήμου: Με τους γιους της και η εντυπωσιακή φωτογράφηση.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, το Νικήτα και τον Άρη.
Η σχέση που διατηρεί με τον πατέρα των παιδιών της είναι άψογοι, ενώ τα δύο αγόρια όσο περνά ο καιρός μοιάζουν εξίσου στους δύο όμορφους γονείς τους.
Ο 17χρονος Νικηήτας και ο 15χρονος Άρης λοιπόν, πόζαραν στο πλάι της μητέρας τους για ένα άκρως χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο.

Συγκεκριμένα τους βλέπουμε στο περιοδικό Hello, σε μία πολύ εντυπωσιακή φωτογράφηση που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τις τελευταίες ώρες.

«Μεγαλώνοντας χάνεις πράγματα που έχεις όταν είσαι 25 χρονών, όπως είναι τα νιάτα, η φρεσκάδα και η ανεμελιά, κερδίζεις όμως μια ισορροπία και μια γλύκα που δεν την είχες παλαιότερα, που ήσουν πιο ταραγμένος μέσα σου και όλο αυτό έβγαινε προς τα έξω. Ο έρωτας δε νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να υφίσταται στη ζωή μου, ακόμη και 90 ετών να φτάσω! Έχω ερωτευτεί πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Γενικά, νομίζω ότι το να ερωτευτείς δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να αγαπήσεις» εξομολογείται η παρουσιάστρια στο χριστουγεννιάτικο Hello!

Δείτε όσα ακόμη ανέφερε και μέρος της φωτογράφησης μέσα από τις αναρτήσεις του περιοδικού

«Ο μικρός μου γιος, ο Άρης, δεν είχε καν γεννηθεί όταν χώρισα. Γέννησα ένα μήνα μετά. Ένιωθα ότι θα ζούσα καλύτερα αν χώριζα. Είχα μια σχέση με τον μπαμπά τους, που παρόλη την αγάπη, επειδή ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ ανώριμοι-λίγο περισσότερο εκείνος- είχε πολλές εντάσεις που με κούραζαν, με ταλαιπωρούσαν και με πονούσαν», εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου στο χριστουγεννιάτικο Hello! Μην το χάσετε
«Μεγαλώνοντας χάνεις πράγματα που έχεις όταν είσαι 25 χρονών, όπως είναι τα νιάτα, η φρεσκάδα και η ανεμελιά, κερδίζεις όμως μια ισορροπία και μια γλύκα που δεν την είχες παλαιότερα, που ήσουν πιο ταραγμένος μέσα σου και όλο αυτό έβγαινε προς τα έξω. Ο έρωτας δε νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να υφίσταται στη ζωή μου, ακόμη και 90 ετών να φτάσω! Έχω ερωτευτεί πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Γενικά, νομίζω ότι το να ερωτευτείς δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να αγαπήσεις», εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου στο χριστουγεννιάτικο Hello!