Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Φτιάχνετε σπιτικό λικέρ; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε!

Μπορείτε να φτιάξετε λικέρ με μπράντι, τσίπουρο, ρακή ή βότκα σε συνδυασμό με ένα ή περισσότερα φρούτα και να "προσαρμόσετε"
τη γεύση αυξομειώνοντας την ποσότητα ζάχαρης ή ποτού που θα χρησιμοποιήσετε.

 Όταν ετοιμάσετε το λικέρ, περάστε το από ένα τουλπάνι ή φιλτρο του γαλλικού καφέ για να έχει ρευστή υφή. Διατηρήστε το σε μπουκάλια που κλείνουν αεροστεγώς και φροντίστε να γράψετε ημερωμηνία παρασκευής ή εμφιάλωσης.