Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

«ΕΙΧΕ ΒΑΡΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!»


ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΔΟΕ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η 30ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Όσοι γνώριζαν τη Δώρα Ζέμπερη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν ζει πια. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) στο Β’ Νεκροταφείο. Η Δώρα Ζέμπερη είναι η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) στο Β’ Νεκροταφείο. Ο δολοφόνος της, της έκοψε το νήμα της ζωής στα 32 της χρόνια με αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δέχτηκε την επίθεση πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου.

Πήγαινε συχνά τον τελευταίο καιρό στο Β’ Νεκροταφείο, καθώς εκεί είχε ταφεί φιλικό της πρόσωπο. Η ζωή που δεν πρόλαβε να ζήσει Η Δώρα Ζέμπερη είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες. Φέτος, αποφάσισε να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό. 

Ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν στην Α’ ΔΥΟ Πειραιά, στο τμήμα ελέγχου.  «Πονάμε που δεν θα την ξαναδούμε» Για ένα κορίτσι που ήθελες να δουλεύεις μαζί της μίλησε η διευθύντρια της Α’ ΔΥΟ Πειραιά, Άννα Γερακούδη. «Ήταν πολύ όμορφο και καλό κορίτσι» είπε μιλώντας συγκλονισμένη και με τη φωνή της να σπάει στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1. 

Όπως αποκάλυψε, η άτυχη Δώρα είχε ξεκινήσει φέτος να κάνει το μεταπτυχιακό της. «Ήταν φιλική με όλους. Συνάδελφος από τις λίγες, από εκείνους που θέλεις να υπηρετείς μαζί της», είπε η κα Γερακούδη. 

 «Σήμερα, η Δώμα μας λείπει. Πονάμε που δεν θα την ξαναδούμε», σημείωσε.