Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Οριστικό τέλος στην υπόθεση Παντελή Παντελίδη! Ο εισαγγελέας αποκάλυψε πως οδηγός ήταν....

Ήταν Φεβρουάριος του 2015 όταν έσκασε σαν κεραυνό εν αιθρία η είδηση ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα!


Το πανελλήνιο παρακολουθούσε συγκλονισμένο όλες τις εξελίξεις και η κηδεία του μετατράπηκε σε δημόσιο προσκύνημα. Στο σημείο που έγινε το τροχαίο, μέχρι και σήμερα θαυμαστές του αφήνουν λουλούδια κάτι που το κάνει ευδιάκριτο σχεδόν από χιλιόμετρα!


Ενάμιση χρόνο μετά το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που άφησε άφωνο το πανελλήνιο η Υπόθεση Παντελή Παντελίδη μπαίνει και επίσημα στο αρχείο!

Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο Πέτρος Κουσουλός, η εισαγγελική έρευνα που διερευνούσε ποιος οδηγούσε το τζιπ εκείνο το πρωί έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα!Μετά από όλα όσα συνέβησαν ο εισαγγελικός λειτουργός κατέληξε μετά την πραγματομοσύνη που έγινε ότι οδηγός του τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης ενώ συνοδηγός η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο μέσω διάταξης! Ο δημοσιογράφος ύστερα από επικοινωνία με τους δικηγόρους της οικογένειας Παντελίδη αποκάλυψε ότι οι ίδιοι θα προσφύγουν εναντίον αυτής της διάταξης σε εισαγγελέα ανώτερου βαθμού, κάτι το οποίο βάση νόμου έχουν δικαίωμα να κάνουν.