Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Σοκ: Τη βίαζε στην άκρη του δρόμου και οι περαστικοί… τραβούσαν βίντεο

Αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη της βρέθηκε μία γυναίκα και όσοι βρέθηκαν κοντά της όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν, αλλά ένας από τους περαστικούς τραβούσε σε βίντεο τον… βιασμό!


Η είδηση από την Ινδία προκαλεί σοκ.

Μία γυναίκα βιάστηκε σε πεζοδρόμιο από το οποίο περνούσε πολύς κόσμος, μέρα μεσημέρι, στην πόλη Βιζαχαπατνάμ την Κυριακή.

Μάλιστα ένας οδηγός τραβούσε βίντεο, στο οποίο φαίνονται πολλοί να περνούν από το σημείο. Ενας άνδρας πλησιάζει, αλλά ξαφνικά αλλάζει πορεία και κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο, ίσως επειδή κατάλαβε ότι επρόκειτο για βιασμό. Κι όμως, δεν έκανε τίποτα για να βάλει τέλος στον εφιάλτη της γυναίκας!

«Ενας άνδρας τραβούσε βίντεο και ένας άλλος μας ειδοποίησε», δήλωσε ο αστυνομικός Ραμάνα στο BBC. «Μέχρι να φτάσουμε εκεί, ο βιαστής είχε γίνει. Τον αναγνωρίσαμε όμως από το βίντεο και τον συλλάβαμε αργότερα την ίδια ημέρα», πρόσθεσε.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είχε πάει στην Βιζαχαπατνάμ από τα προάστια της πόλης, έπειτα από καβγά που είχε με τον σύζυγό της. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και άλλα ότι ήταν τόσο εξαντλημένη από την πείνα και τη δίψα που δεν μπορούσε καν να καλέσει σε βοήθεια.

Τη στιγμή που σταμάτησε για να ξεκουραστεί κάτω από δέντρο, της επιτέθηκε ο βιαστής, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι αλκοολικός, ναρκομανής και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για διακίνηση και ληστείες.