Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Ο Λιάγκας αγνόησε τη Σκορδά στην παρουσίαση του ΑΝΤ1 τι έγινε και πώς το σχολίασε η ίδια:

Το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσίασε με μεγαλοπρέπεια το νέο του πρόγραμμα και ήταν όλοι τους εκεί.
Το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι και δίδυμο στην πρωινή ζώνη ωστόσο τράβηξε τα βλέμματα με την... αμήχανη συνάντηση επί σκηνής

Το κανάλι του ΑΝΤ1 έκανε εχτές μια μεγαλειώδη παρουσίαση του νέο προγράμματος που φιλοδοξεί να το οδηγήσει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Έτσι, ήταν όλοι τους εκεί... στον πολυτελή χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών προκειμένου να δώσουν λαμπερό παρών στην εκκίνηση τη νέα σεζόν.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με έναν ευφάνταστο τρόπο, καθώς ένας χορευτής έδωσε τη σκυτάλη σε όλα τα ονόματα του που θα γεμίσουν το πρόγραμμα του σταθμού, δημοσιογράφους, παρουσιαστές και ηθοποιούς που παρήλασαν μπροστά στους παρευρισκομένους. Εκείνο που έκανε όμως εντύπωση ήταν η στιγμή που Γιωργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ήρθαν πρόσωπο, με πρόσωπο επί της "παρασέλας".

Οι δύο πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν, ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, ούτε και χειραψία. Αντίθετα, ο παρουσιαστής έσπευσε να χαιρετίσει τον Γιώργο Παπαδάκη που ακολουθούσε πίσω από την πρώην γυναίκα του. "Από μακριά μου έκανε μορφασμούς" σχολίασε η παρουσιάστρια του Πρωινού το πρωί της Παρασκευής για το συμβάν.

Δείτε τι έγινε και πώς το σχολίασε η ίδια: